top of page

PLAYABAND

BOOKING INFO / TIEDUSTELUT JA BUUKKAUKSET
ado(a)playaband.com
+ 35840 5662492

YLI 2000 KEIKKAA!


SHOW-alan brändistä voidaan puhua Playan kohdalla, sillä useat eri tunnetut suomalaiset yhtiöt, monikansallisten brändien suomenkonttorit, sekä erilaiset yhteisöt valitsevat PLAYAn soittamaan tilaisuuksiinsa kerta toisensa jälkeen. Pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat myös lukuisat laatuviihdettä välittävät ohjelmatoimistot ja live-musiikkia tarjoavat tapahtumat, festarit, klubit, yöklubit jne ympäri Suomen maan.

 

Laivaristeilyiden huippuosaajat kuten Silja Line, Tallink ja Eckerö Line kuuluvat myös PLAYA-yhtyeen vakioasiakaskuntaan.

Pitkäkestoinen asiakassuhde perustuu luottamukseen ja taattuun laatuun. Värikkäällä kansainvälisellä ohjelmistollaan PLAYA-yhtye saa takuuvarmasti yleisönsä syttymään, viihtymään ja tanssimaan.

 

Luotettavuus ja kokemus, alan "know-how" sekä äänentoisto- ja lavatekniikan korkea laatu ovat monipuolisen menomusan ohella PLAYA-yhtyeen brändin tunnusmerkistöä. Keikkasetti, bändin kokoonpano ja ohjelmisto skaalautuvat tarpeesi mukaisesti ja on aina räätälöitävissä.

 

Mikäli kokonaisvaltaisesti laadukas SHOW ja kansainvälinen ohjelmisto on se mitä haette, on PLAYA vastaus hakemaanne. Huolimatta suuresta suosiosta eri yritysten tilaisuuksissa PLAYA toki on myös yksityishenkilöiden ja erilaisten merkkipäivienkin mainio viihdyttäjä. Ota yhteyttä ja tiedustele rohkeasti tarjousta!


PLAYA muokkautuu tarvittaessa vastaamaan juuri Teidän tilaisuutenne tarpeita, kaikki osa-alueet; bändin koko, ohjelmisto, laitteisto jne. on räätälöitävissä vastaamaan juuri Teidän tarpeitanne.

 

Parhaiten asiat lähtevät etenemään kun otat yhteyttä joko sähköpostitse tai soitat PLAYAn yhteyshenkilölle Ado Gacolle. Ado osaa esittää tarpeelliset kysymykset ja auttaa alkuvaiheen käytännönkysymyksiinkin liittyen.
 

Ota rohkeasti meihin yhteyttä! 

 Ado Gaco
+35840 5662492
ado(a)playaband.com

bottom of page